onsdag 26. mai 2010

Ein nydeleg dag....

Det har ikkje vore for mange måltid på verandaen endå i år!! Berre nokre få varme dagar har vi fått så langt. Men vi har laga det sommarleg på den nye glasverandaen (under) og ete mange måltid der.

Sviblar i bukett har vi ikkje hatt her i huset før, det er "bygjestene" som kjem til oss med slikt fint. Brukar å ha dei til jul eg, heller smålåtent ein og ein...
Villtulipanane er ikkje kravstore, men dei vil ikkje opne seg heilt utan at dei får litt sol.

Kjærleiksurta, el. løpestikka, er ei frisk og frodig veninne no tidleg på året. Berre eit lite blad skal til for å heve "betasupana" fleire hakk...


Arabis, skrinneblom greier seg, som namnet seier, på skrinn grunn og blømer rikt.


Kvitveisen har ikkje takka for seg heller enno, sidan det har vore så kjøleg. Litt rosa på denne tua. Skal tru om det er jordsmonnet som gjer at den er rosa somme stader?

I dag skal vi halde fram med legging av terrassebord utanfor den nye inngongen. Der vert litt meir å ta tak i etter kvart med stein og sand og heller..... Utedøra er altså berre ei provisorisk dør, vi skal ha ei litt penare! Og tausa har spandert sitjegruppe og lykter i beste landlivstil til å ha der attmed. (Takk for det kjære deg, veit du sjekkar opp bloggen t mamsa...)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...