torsdag 1. mars 2012

Meir lys


Gongen som vart "mellomgong", hadde to veggar med panel som var blitt ganske mørkt, men eit par dagars måling gjorde susen!! Slikt arbeid er kjekt...... når det går fort å få litt forandring, då er eg rask.


Både gulna panel og rosa lister forsvant i ein fei, og denne kommoden som var lasert mørk blågrøn (ved forrige oppussing) kom med i dragsuget...  Dekoren fekk stå i denne omgong.
Vi fann den  på låven då vi flytta hit. Eine skuffa hadde gamlekarane bruka til å blanda sement i!! Men bonden tok av høgda, slik at den vart brukande med dei tre skuffene som var ok. Den var brun og no ville eg sikkert ha lika den original, men fyrst på 70 talet vart den måla knall gul. På åttitalet vart den kvit, før den fekk litt dekor og ein rosaraud farge utpå nittitalet. Ja, ja, den er solid og kan tole nokre omgongar endå....!


Ein litt lysare velkomst......
Eit lite minne om den gamle telefon plassen, då ein måtte stå der å prate, i det som eingong var ein kald gong, så samtalane begrensa seg sjølv....!  Fax kjem det no heller skjeldan, men den er så god til omkobling av telefonen når eg går ut, for i fasttelefonen er det no enno liv iblant!
                                                                                                                                                                                               

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...