torsdag 24. mars 2011

Vårleg helsing....

Eg har ikkje funne overskotet til blogging i det siste..... det har helst vore tragiske hendingar i verda og i fylket som har teke førsteplassen. Men no må eg berre sende ei vårleg helsing til vener og kjende!!
Det er faktisk fleire veker sidan eg fann gåsungar, eller pusekattar/labbar eller sogar palmekattar (her i Breim seier dei det!) Kjært barn...osv Eg fann dei i Bergheimsteigane ved Almenningen, der er det tidleg vår. Der er ein nydeleg plass å gå tur på om våren, mens snøen endå ligg tjukk hjå oss her i dalen. Lukta i furu skogen er berre heilt herleg spør du meg...!

Ei rose til deg i dag, som er innom bloggen min i blant!! Ikkje så ofte eg finn kommentarer her, men ser jo av teljaren at eg har ca 100 besøkande i veka, og *da e eg no øye gilde for!!*
Eg har blogga i vel eit år no, og det byrjar vel å bli litt kjedeleg.... så eg antyda over for familien at eg kanskje hadde blogga nok, men då fekk eg høyre at : "å, nei...! det er jo som å få brev heimanfrå !!"
Og det er jo ein grei måte å "skrive brev" til mange på, så då held eg no fram ei stund til!


Eg sluttar av med eit bilde av småjentene, som vi besøkte i helga (før uvêret sette inn på Vestlandet...) Ved Lysefjorden var det nydeleg og vårleg. Her var vi på tur til Lysekloster, og hadde elles ei svært koseleg helg, og leika oss mykje!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...